Mensen

richard-def

Repleon is in 2011 opgericht door Richard Veurink. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en HR. Zijn ervaring op het gebied van Werving & Selectie deed hij onder andere op bij Antal International en Vitrum. Hij plaatste onder meer kandidaten bij Stork, Campina, Lamb Weston Meijer, DYKA, Coockson Electronics, Cordys, LeanApps, Infor, GX Software, HGH, ELQ Hypotheken, Stater NV, Stater ICT BV, Woonbedrijf Ieder1, Greydanus college, Hogeschool VIAA, SKGZ, AWL en vele anderen.

Ongeveer 4 jaar zat Richard ‘aan de andere kant van de tafel’ als HR Adviseur bij DYKA BV, een middelgrote industriële onderneming en onderdeel van het chemieconcern Tessenderlo Group. Behalve met het gebruikelijke personeelswerk hield hij zich hier in het bijzonder bezig met recruitment, projecten op het gebied van flexibilisering en strategische personeelsplanning.

In 2018 is hij naast deze activiteiten RecraHome gestart. RecraHome is een website voor kopers en verkopers van vakantiehuizen. De enige specialistische website op dit gebied in Nederland. Kijk op https://recrahome.nl/ 

Geef een reactie