Visie

Probleem:

De arbeidsmarkt is voortdurend in ontwikkeling. Vergrijzing en ontgroening zorgen momenteel voor veel hoofdbrekens bij bedrijven en instellingen. De babyboomgeneratie gaat met pensioen, maar er staat meestal geen 1 op 1 vervanger klaar voor degene die de arbeidsmarkt verlaat. Bovendien komt het aanbod aan arbeidspotentieel vaak niet overeen met de expertise die gevraagd wordt. Ook de situatie op de woningmarkt geeft problemen. Doordat deze op slot zit zijn potentiële nieuwe medewerkers minder verhuisbereid dan voorheen.

Gevolg:

Bedrijven komen steeds moeilijker aan het juiste personeel. Sollicitatiegesprekken worden meer en meer een wederkerig proces: tijdens het gesprek solliciteert het bedrijf ook bij de minstens net zo kritische kandidaat.

Oplossing:

Repleon is de juiste partij voor het vinden van de juiste kandidaat. Hierbij kunnen wij u adviseren over arbeidsvoorwaarden. Ook ondersteunen wij HR-afdelingen.  Zie hiervoor verder onder diensten. Dit kunnen we doen door de inzet van onze ervaring, ons extensieve netwerk, en doordat wij de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en de daarmee samenhangende markten op de voet volgen. Repleon gaat voor de lange termijn relatie met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Heeft u hier vragen over? Bel met Repleon 06-47687166.

Geef een reactie